Kedves Szülők!

 

Szeretettel köszöntöm Önöket honlapomon!

Dr. Tordas Dániel vagyok, a budakalászi 2. sz. gyermekkörzet házi gyermekorvosa.

A Semmelweis Egyetemen végeztem 2010-ben. Csecsemő- és gyermekgyógyász szakképzésemet Budapest több gyermekkórházában végeztem. Első munkahelyem a Tűzoltó utcai Gyermekklinika volt, ahol főként leukémiás és daganatos gyerekek gyógyításában vettem részt. Ezt követően fő érdeklődési területemnek megfelelően a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központ munkatársa lettem, amely idő alatt csecsemő- és gyermekgyógyászatból szakképesítést szereztem. 2017 tavaszán dőlt el, hogy korábbi gyermekorvosom, Dr. Asztalos Imre nyugdíjba vonulásával, új házi gyermekorvosukként, a budakalászi gyermekek egészségéért, egészségmegőrzéséért fogok dolgozni.

2019 óta házi gyermekorvostan és iskola- és ifjúság országos szakfelügyelő főorvos vagyok.

2021-ben gyermek-tüdőgyógyászatból is szakvizsgáztam.

 

Leletek megbeszélése esetén a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldjenek el minden fontos dokumentumot (amennyiben lehetőségük van rá, szkennelve vagy lefényképezve), hogy a rendelési időben már célirányosan tudjunk beszélgetni!

Adminisztratív jellegű kéréseiket (recept, igazolás, beutaló, táppénz) az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldhetik! A beutalót minden esetben egyeztetni kell velem is!

 

Széll-Éles Adrienn Asszisztensnő

Szeretném ha megismernék Adriennt is, aki nagy segítségemre van!

Széll-Éles Adrienn vagyok, 1992-től dolgozom csecsemő- és gyermekápolóként. Pályámat újszülött osztályon kezdtem, majd gyermekosztályon dolgoztam. Később érdeklődésem a súlyos állapotú gyermekek felé irányult, ezért koraszülött babákkal kezdtem dolgozni, majd a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetbe kerültem, ahol 12 évig dolgoztam a gyermek-intenzív osztályon. 2010-ben végeztem a szegedi Egészségügyi Főiskola Ápolás és Betegellátás szakán. Legkisebb fiam megszületése után a gyermek-intenzív osztály lelkileg igen nagy terhet jelentett, ezért döntöttem úgy, hogy házi gyermekorvos-asszisztensként kezdek el dolgozni.

 

 

Egyéb tudnivalók

 

A házi gyermekorvosi tevékenységről szóló 4/2000 (II.25.) EüM. rendelet előírásáról.

  1. A gyermekorvos, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozott feladatait a rendelőjében látja el, de az általa indokoltnak tartott esetben, vagy a szülő kérésére a gyermeket otthon is elláthatja.
  2. A házi gyermekorvosnak, kizárólag intézeten kívüli születés esetén kötelező (4-7 napon belül) a gyermek otthoni ellátása.
  3. Sürgős esetben, amikor azonnali orvosi beavatkozásra van szükség, az Országos Mentőszolgálathoz kell fordulni.

 

Budakalászi Házi Gyermekorvosi körzetek Tájékoztatója, házirendje