Fontos!
Józsa Doktornő 2023-tól Dalloul doktor praxisát helyettesíti, így a továbbiakban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre érkező leveleket NEM olvassa!
 
Ahogy korábban is már jeleztem és bemutattam, idei évtől Dr. Lotz Bencét ismerhetik meg praxisomban, Doktor Úr a Bethesda Gyermekkórházban dolgozik, így a legjobb kezekben lesznek, amikor helyettesemként találkoznak majd vele. Májusig csak heti 1 nap erejéig lesz a rendelőben helyettem, azt követően nagyobb részt a Lotz Bence doktor úrral fognak találkozni.
Amikor a Doktor Úr lesz a rendelőben, akkor ő fogja a leveleket is olvasni!
 
Január-februárban nagyobb részt én várom Önöket, március-áprilisban lesz egy átmeneti idő, amikor többen, felváltva lesznek helyetteseim, ennek mikéntjéről időben fogom tájékoztatni Önöket!
Az egész országra kiterjedően, az alapellátásban 2023-tól nagy változások lesznek, amelyek minket is nagymértékben érintenek, így sok mindent még mi sem látunk előre. Mi továbbra is azon leszünk, hogy a budakalászi gyerekek a legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek, az ország egyik legjobban felszerelt rendelőjében, amely gyermekorvosi rendelőként elsőként kapta meg a Családbarát Hely minősítést!
 
Kérem türelmüket ehhez az átmeneti időszakhoz! Májustól az új rend fog beállni.
Kérem kövessék a facebook oldalamat, és köszönöm, ha megosztják a rendelést érintő bejegyzéseket, hogy minél több praxisomba tartozó családhoz eljussanak az információk!