01.31-től szünetel azon orvosi igazolások kiállítása, amelyek kapcsán tényleges betegellátásra nem volt szükség, csak erre a dokumentumra!
Adrienn karanténba került, így a héten asszisztensnő hiányában csak a betegellátásra (és táppénzre vételre-lezárásra) van lehetőség.  A betegforgalom és a valódi orvosi ellátás/tanács iránti igény jelenleg extrém módon megnövekedett, így a kizárólag orvosi igazolásokat igénylő levelek teljesítése az utolsó helyre szorul, a héten erre egyáltalán NEM lesz lehetőség. A napi 100-180 e-mail döntő többsége (olykor 70-80%-a) csak az igazolás igényről szól! Azért, hogy ez senkinek ne okozzon gondot a csatolt linkről letöltve a levelemet jutassák el intézményvezetőiknek, amelyben tájékoztatom őket is erről. A mellékelt szülői nyilatkozatot aláírva szintén tanáraiknak adják oda, amelyen Önök nyilatkoznak a hiányzás időtartamáról és arról, hogy gyermekük tünetmentes (éppen úgy, ahogy ez nálunk is történne).

https://drtordas.hu/images/igazolasok/2022_01_30_lev%C3%A9l+sz%C3%BCl%C5%91inyilatkozat.pdf

A BETEGELLÁTÁS AZ ELSŐ, az orvosi igazolások ezt ellehetetlenítik! Jogi felelősséget vállalni a bediktált időtartamért nem tudunk.
Együttműködésüket, megértésüket köszönjük!