Kedves Családok!

A napokban megugrott a megkeresések száma, egyszerre három telefon csörög és száz feletti emailt kell kezelnünk Adriennel ketten. Kérem türelmüket a válaszadásig! A mobil számomon kizárólag sürgős, halaszthatatlan esetben keressenek.

📨 E-MAIL: Adminisztratív jellegű kéréseiket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., orvosi kérdéseiket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldjék. Adrienn válaszol, ha a kérésük kész van, minden esetben várják meg a levelét.

📨 Én is 24 órán belül válaszolok mindenkinek!

TELEFON: A rendelői számon (06-26-340-548) az én rendelési időmben keressenek bátran, azonban kérem türelmüket, mert betegvizsgálat alatt nem minden esetben tudjuk azonnal felvenni a telefont.

📄 IGAZOLÁSOK: csak betegség esetén állítunk ki ilyen dokumentumot. Az otthonmaradást követő 24 órán belül jelezzék a betegség tényét az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, a jelzéstől számított időponttól tudjuk igazolni a hiányzást. Visszamenőleges igazolás kiadására nincs lehetőség.

👩‍👧‍👧 SZEMÉLYES RENDELŐ MEGJELENÉS: kizárólag előzetes egyeztetés alapján! (Köznevelési intézményből való hazaküldés esetén is!)

🩺 Amennyiben a célzott kérdéseink alapján az orvosi vizsgálat indokolt, az semmilyen esetben sem marad el! Azonban elsődleges ellátási forma a TELEMEDICINA, amely a a gyermeke érdekét és védelmét is szolgálja!

🩺 Indokolt orvosi vizsgálat NEM MARAD EL!

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm!
Dr. Tordas Dániel
2020.09.07.